Kathmandu event Visual Studio 2017 launch.png

Onze mensen in Nepal organiseren launch event voor Visual Studio 2017

Bij ZAAKS! werken we met de besten! Niet alleen niet alleen met de beste software-applicaties, maar ook met de beste mensen, zowel in Nederland als in Nepal. Levert erg spannende combinaties op! Wat te denken van onze big chief 'daar', Pasang. Als hij in Visual Studio aan een nieuw project begint, zie je de passie ervan afspatten. Daar komen altijd mooie Umbraco-websites uit.

Launch event

Komende weken is het voor Visual Studio een spannend moment. Dan wordt versie 2017 gelanceerd. Wereldwijd worden events georganiseerd om met elkaar te kijken naar de nieuwste features. Pasang zou Pasang niet zijn als hij niet mede-organisator was van Kathmandu-editie op 11 maart. 

Mocht je nou op 11 maart in de buurt van Kathmandu zijn, raden we je absoluut aan een bezoek te brengen aan het evenement. Inschrijven kan hier.

Ontwikkeling

Als sponsor van het evenement in Kathmandu zijn we er trots op bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van onze mensen in Nepal. Daar worden niet alleen zij beter van, maar ook jij als onze klant. Zo leveren we namelijk nog mooiere fijnere producten op :). 

Details

Datum

01 mrt, 2017

Onze mensen in Nepal organiseren launch event voor Visual Studio 2017