Heb je hulp nodig bij het selecteren/begeleiden van een buro/agency? Weet je niet helemaal zeker of je gaat krijgen waar je om hebt gevraagd?

 

Melvin van Rookhuizen heeft zoveel ervaring, het is écht niét normaal. Hij kan op lokatie en op afstand advies geven over nagenoeg alle online onderwerpen. Grote vraagstukken maar ook kleine wetenswaardigheden. Weet hij het niet? Dan regelt hij iemand die het wél weet!

 

Het is voor jou, de opdrachtgever, vaak een kwestie van 'vertrouwen op het bouwen'. Je bent waarschijnlijk zelf geen spcialist op het gebied van webdesign en bouw. En dat moet je ook niet willen worden. Graag help ik je tijdens offerte- en selectietrajecten  (voor welk CMS dan ook) of om aan jouw kant om met de bouwer te sparren. De boel klein te houden waar het kan, en groot(s) te maken waar het moet.

Mijn kracht is dat ik de dingen pragmatisch bekijk. Ik begrijp snel wat je als opdrachtgever wil hebben, ook als je het zelf niet kan verwoorden. Ik kan moeilijke dingen begrijpbaar maken voor je en de bullshitbingo wegstrepen. 

Ik heb zo'n beetje alle type sites wel gezien. Met veel verschillende klanten, bouwers, projectleiders en testers gewerkt. Nationaal en internationaal. Met mijn kennis en ervaring (ik schep graag een beetje op) heb je een goede gesprekspartner. Ik zit graag aan 'de andere kant' van de tafel, zonder dat we zelf de website gaan bouwen. 

Zet mij in bij een bureau- of platformselectie,  begeleiding van een offertetraject, opstellen van algemene specificaties of het praktisc testen van opgeleverde producten. Scheelt je een hoop gedoe.

Zal ik vrijblijvend een keer langskomen? Tuurlijk! Stuur een mail naar melvin@zaaks.nl. Tot snel.


Zoek je als bureau/agency iemand nodig om een project te begeleiden? Ben je als freelancer technisch supergoed, maar is het lastig met klanten praten? Dan kan je me natuurlijk ook bellen!