Kies een categorie om een selectie te maken

We hebben van alles en nog wat op een rijtje gezet.

Advies en Hulp algemeen

Over consultancy, begeleiding, testen en bureaselectie

Alles over Umbraco

Umbraco websites, packages, producten en weetjes

Contentbeheer en onderhoud

Als je site klaar is dan....Nee! Je site is nooit klaar :-)

 • Wat betekent DXP?

  Er is weer een nieuwe naam voor iets dat we allang doen. Het moet een beetje spannend blijven!
  DXP betekent: Digital Experience Platform. Omdat je met het CMS meerdere kanalen kan beheren en het méér kan  dan alleen een CMS. (alhoewel het natuurlijk grotendeels gebruikt wordt als CMS ;-) )

 • Helpt ZAAKS! ook bij site onderhoud?

  Ja, dat doen we in samenwerking ons internationale partner Usome. Usome is onderdeel va ZAAKS. De supportdesk is nederlands en soms engelstalig.

 • Waar kan ik meer info vinden over Umbraco?

  Als je nóg meer wil weten over Umbracos is dat een goed teken. Uiteraard op umbraco.com en Umbraco.org

 • Is Umbraco gebruikersvriendelijk?

  Nou en of, het is super makkelijk om mee te werken. Leer hier meer over het CMS

 • Waarom gebruiken jullie soms Umbraco cloud?

  Umbraco cloud is een fantastisch product voor grote en bedrijfskritische websites. Het heeft een fijne worklow om wijzigingen door te voeren over de ontwikkelstraat. Dit is vooral als je veel aan doorontwikkelen bent super handig. De omgevingen worden altijd geupdate zonder dat je daar zelf aan hoeft te denken. Uptime is hoog, en de service is heel goed. Het is voor standaard/medium websites wel relatief duur als je van alle functionaliteiten gebruik wil maken.

 • Kan ZAAKS! ook een 'mystery guest' zijn?

  Ja, dat vinden we zelfs heel erg leuk. We zijn een beetje stiekemurds (stiekumnerds) die graag een beetje gluren bij andere websites. We bekijken website en/of webshops op alle vlakken, en geven een pragmatische advies met snel resultaat.

 • Wat kan ZAAKS! allemaal voor mij testen?

  Nou letterlijk alles wat je wil. Liever geen matrassen, auto's en schoonmaakmiddelen. Maar wel alles dat je online wil laten testen. Of het nu wel of geen Umbraco is. Websites, applicaties, apps, shops, formulieren, etc, etc....

 • Hoe duur is een Umbraco website?

  De prijs van een maatwerk umbraco website kan nogal variëren. Vanaf 2500 euro heb je een complete website die op een HTML-template is gebaseerd. Wil je wat meer én een eigen design toegepast willen hebben dan ga je richting de 5000 euro. Maar dan heb je wel veel.

 • Wat kost een Umbraco training?

  We geven Umbraco gebruikerstraining voor onze eigen relaties, maar ook voor derden. We kijken altijd eerst hoe complex de website/applicatie is en geven dan een inschatting over de kosten. Het is ook afhankelijk van het aantal deelnemers. Voor een gemiddelde umbraco site is 350,00 voor een training van 1,5 uur een goede richtprijs.

 • Kan als bureau ZAAKS! inhuren om trainingen aan mijn klanten te geven?

  Ja, dat kan. Ook voor producten van andere buro's kunnen wij training geven. Dat kost over het algemeen wel iets meer voorbereiding, maar is heel goed mogelijk.

 • Kan ik ZAAKS! inhuren om producten voor mijn klanten te bedenken?

  Wij zijn een onafhankelijk buro en kunnen overal ingezet worden. We kunnen het hele proces verzorgen, maar ook alle deelproducten en services.

 • Kan ik ZAAKS! inhuren om Umbraco packages voor mij te ontwikkelen?

  Wij ontwikkelen grote en kleine, open source en commerciële packages. Heb je al een Umbraco site, en wil je daar een losse package voor maken? Dat kan! Heb je een goed idee voor een commerciële package dan kunnen we daar samen in optrekken.

 • Kan ZAAKS! voor mij de product owner zijn terwijl een ander buro de website bouwt?

  Wij kunnen voor elk project ingezet worden als begeleiding bij de bouw.

 • Kan ZAAKS! mij helpen met de bouw van Uskinned websites?

  Ja, wij bouwen graag jouw Uskinned websites. Je kan een eigen contract bij Uskinned aanmaken, of gebruik maken van onze reseller opties.

 • Waar kan ik de Umbraco handleiding vinden?

  Er is een standaard handleiding voor Umbraco in het engels, die kan je hier vinden.

 • Wat is Low-code en no-code development?

  Met de opkomst van AI (artificial intelligence) komen er steeds meer low-code en no-code applicaties op de markt. Met deze tools kan je zonder programmeerkennis zelf websites en applicaties maken. Op dit moment bijkt het in de praktijk nog wel wat weerbarstig, maar de ontwikkelingen gaan heel snel.

Mail of bel ons als je nog vragen hebt.

Als er iets niet in de FAQ staat, stuur ons dan een bericht via de contactpagina.