Voor agencies en buro's: wij voorkomen een teleurgestelde klant.

Er ligt vaak een gat tussen oplevering door het buro en acceptatie door de klant. Unit tests zijn groen, testscripts zijn gedaan. De klant mag testen in drie testrondes! De klant mag testen? Zou de klant niet een getest product moeten krijgen?

Productoptimalisatie voor- en achteraf.

Meekijken met opgestelde specificaties en testscripts, meetesten met deelopleveringen en adviseren over implementatie van functionaliteit.

Acceptatietest vóór oplevering

Ik kan voor het buro kijken naar het resultaat en negatieve testresultaten voor zijn door deze test.


Implementatie bij de klant.

Bij de afnemer kan ik het project op locatie laten ‘landen' en instructies geven. Met de gebruikers kijken naar de werking, instelling en verbetering.

Eindklanten besparen we een hoop tijd met testen en buro communicatie

We helpen eindklanten met voorbereiden, definiëren, begeleiden en testen van websites. Ook als ze niét in Umbraco zijn gebouwd. We besparen je tijd én geld door onze expertise in te zetten.

Inventarisatie van de wensen

Ik haal bij de stakeholders de wensen en eisen op en zet deze om in specificaties voor de website.


Product owner (of zoiets)

Ik praat met het bureau om zo de organisatie te ontlasten en optimaal resultaat te boeken. Met praktische terugkoppeling bespaar ik jullie nog meer tijd.

Acceptatietest bij oplevering

Het is zover, je website, app of platform is klaar. We gaan -evt samen met jullie team- het opgeleverde product testen om te kijken of het echt voldoet aan de wensen en eisen.

We testen als mensen, niet als machines.

We leveren dus geen TAAS (Testing as a service) met software als Selenium, Cucumber, TFS, Appium enzovoort. Dat is voor de bouw. Wij testen met het handje en drukken op de goede en verkeerde knoppen. We gebruiken wel software om te testen op toegankelijkheid, SEO en snelheid.