Gebruiksvriendelijk, open-source. Perfect voor websites en applicaties.

 

Umbraco is het gebruiksvriendelijke én voordelige cms.  Een superproduct, met een professionele community eromheen. Gebruiksvriendelijker dan Wordpress & Drupal. Véél goedkoper dan bijvoorbeel Episerver & Sitecore, maar het levert wel dezelfde mogelijkheden. Het gebruiksgemak van Umbraco is misschien wel de grootste kracht van het cms.

Overzichtelijke paginastructuur

Waar je in andere contentmanagementsystemen soms flink moet zoeken naar de pagina die je wilt bewerken, maakt Umbraco gebruik van een boomstructuur om de content in te delen. Daarnaast ziet een ingelogde gebruiker in de website pagina's ook altijd een 'edit'-knop. Via deze knop ga je rechstreeks naar de pagina.

 

Infinite editing - altijd op dezelfde pagina

Umbraco 8 brengt 'infinite editing' : alles doen op dezelfde pagina. Bij het invoegen van een plaatje (of iets anders) kan je alles doen op de pagina waar je aan het werk bent. Door hele slimme dialoogvenster zijn er geen 'overbodige kliks' en raak je nooit de weg kwijt.


Gebruikers-, rollen en rechtenbeheer

Beheer is heel eenvoudig, maar toch uitgebreid. Gebruikers kunnen gekoppeld worden aan rollen, maar ook specifieke rechten (schrijven, lezen, publiceren etc.) toegewezen krijgen. Met behulp van de rollen is het mogelijk een simpel maar efficiente workflow neer te zetten met volledige grip op wat er gebeurt. 

 

Verschillende websites beheren binnen één cms

In Umbraco is het heel eenvoudig om meerdere websites binnen één omgeving te beheren. ls je meerdere websites hebt, hoef je dus niet verschillende keren in te loggen. Klinkt eenvoudig hè? Is het ook! Tijdens de inrichting is het mogelijk om te bepalen hoe (on)afhankelijk deze van elkaar zijn. Webeditors kunnen aan één of meerder sites gekoppeld zijn.

 

Media Sectie 

Umbraco heeft een eigen mediatheek. Door de mappenstructuur vind je al je bestanden eenvoudig terug. De mediatheek is geschikt voor zowel fotos en filmpjes als voor bijvoorbeeld pdf's en Word-documenten. Selecteer de gewenste map en drag & drop je bestanden zo van je eigen bureaublad naar de mediatheek. 

 

SEO

Umbraco is volledig geoptimaliseerd voor een zo goed mogelijk vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. De code onder de motorkap is geschreven met SEO in het achterhoofd.

Voeg daar de kracht van de SEO checker aan toe en je staat al met 2-0 voor.  Al onze sites zijn standaard voorbereid op deze module  Natuurlijk moet ook je content nog optimaal zijn, maar daar kunnen wij je bij helpen.