Wat kan Umbraco allemaal, waarom is dit het beste CMS ter wereld?

Umbraco heeft veel voordelen waarmee je veel tijd bespaart!

Handig voor de website beheerders

Umbraco is super gebruikersvriendelijk, hieronder een greep uit de handige tools voor content beheerders.

Content zonder code

Publiceer nieuws, afbeeldingen, campagnes en allerlei andere soorten content zonder ook maar één regel code te schrijven. Gewoon simpelweg content toevoegen en klaar!

Concepten maken

Je kan al je content eerst in concept neerzetten om later af te maken en eventueel aanbieden in een workflow ter goedkeuring.

Publicatie plannen

Je kunt altijd weer terug naar je werk gaan en tegelijkertijd zien hoe je content automatisch wordt gepubliceerd terwijl je de kinderen ophaalt.

Preview modes

Hoe ziet jouw webpagina eruit en hoe werkt het op mobiel, laptop en tablet? Zorg ervoor dat alles er overal goed uitziet voordat je live gaat met de ingebouwde voorbeeldmodus. Zo kun je alles checken en zeker zijn dat het overal perfect werkt voordat het de wereld in gaat.

Versiebeheer, terugrol en historie

Foutje gemaakt of een oude versie die toch beter was weer publiceren? Je kan al je vorige versies inzien en terugzetten.

Wysiswyg editor

Opgemaakte tekst is net zo eenvoudig als in Word

Bestandsbeheer met folders

Eenvoudig je beelden en bestanden rangschikken in overzichtelijke folders. Te zien als lijst of tegels met voorbeelden. Nooit meer zoeken!

Automatische passend maken van beelden

Alle beelden krijgen automatisch de optimale formaten voor de pagina en device. En dan kan je alsnog je eigen uitsnede maken!

Eenvoudige meertaligheid

Alle content kan direct vertaald ingevoerd of gegenereerd door AI

Content templates

Pagina layout's die je vaker wil gebruiken kan je opslaan als herbruikbare content templates. Dat scheelt véél tijd.

Je weet dat je website en gegevens veilig zijn

Umbraco heeft beveiliging hoog in het vaandel staan en dat is aan alles te merken

Meer-ogen principe

We hebben niets te verbergen! Omdat we open-source zijn, is de broncode open voor iedereen die geïnteresseerd is. En dat is voor iedereen voordelig! Samen met regelmatige interne en externe controles betekent dit dat er meer mensen naar de code kijken. Als er zorgen of vermoedens zijn, kunnen die meteen worden geverifieerd en aangepakt. Transparantie ten top!

Wachtwoordbeveiliging

Umbraco heeft top-of-the-line wachtwoordbeheer en beveiliging. Alles wordt op de juiste manier versleuteld, er zijn workflows om nieuwe gebruikers uit te nodigen, wachtwoorden te resetten, en je kunt zelfs de regels helemaal aanpassen aan de specifieke behoeften van een organisatie. Echt next-level stuff!

Uitlog bij inactiviteit

Als standaard beveiligingsinstelling wordt elke gebruiker automatisch uitgelogd als ze 20 minuten inactief zijn. Maar geen zorgen, je kunt dit helemaal naar wens aanpassen om aan de regels te voldoen. Dus je hebt alles onder controle!

Ingebouwde beveiligingscheck

Bij Umbraco zit een Security Health Check ingebouwd die je gewoon vanuit het beheerpaneel kunt laten draaien. Hiermee zorg je ervoor dat je installatie goed beschermd is tegen veelvoorkomende bedreigingen en juist is geconfigureerd. Lekker makkelijk dus, geen zorgen meer!

OAuth en maatwerk OAuth

OAuth is een superhandige standaard voor toegangsdelegatie. Het wordt vaak gebruikt om websites of apps toegang te geven tot informatie op andere websites, zonder dat ze je wachtwoorden nodig hebben. Met Umbraco kun je OAuth implementeren, inclusief aangepaste providers zoals Azure Active Directory. Vet handig dus!

SSO (Single-Sign-On)

Single sign-on (SSO) is geweldig voor beveiliging en kan je productiviteit enorm verhogen. Gelukkig ondersteunt Umbraco het toevoegen van SSO met veel populaire aanbieders. En weet je wat? Op Umbraco Cloud hoef je je er niet eens druk om te maken, want het werkt meteen vanaf het begin. Best wel cool, toch?

2FA authenticatie

Je kunt je Umbraco-installaties beschermen met 2FA (tweefactorauthenticatie) met behulp van verschillende 2FA-aanbieders zoals Google, Microsoft, Okta en nog veel meer

Uitbreidbaar met packages van ons en anderen

Er zijn heel veel gratis en betaalde Umbraco packages die het leven van beheerders én bouwers makkelijk maken.