Cases

Deze umbraco (versie 4, 7, 8, 9, 10, 11 en 12) en .Net Core projecten hebben we op dit moment (o.a.) in ontwikkeling & beheer. We hebben rond de 20 actieve umbraco en .net projecten waar we aan werken.

We doen ook white label ontwikkeling voor andere buro's, die cases kunnen we niet vermelden.

TransDocLink

Voor TransDocLink ontwikkelen we met een volledig remote team een logistiek & financieel (banking)platform. Verwachte livegang medio 2024. In dit platform kunnen gebruikers transporten boeken, maar vooral ook de financiele afspraken rondom de transporten. Naast dit uitgebreide platform ook de coprorate site voor www.tdlcargo.com met shipping bookind die is gekoppeld aan het platform. Business development, online consultancy, Umbraco, .Net Core React, Angular, MSSQL, Azure, Sentinel (Azure AI)

BOOSTchamps Hybride Werken

Hybride werken is hot. Voor BOOSTchamps bouwen we een compleet platform met een webshop, workshopsplanner, trainingsplatform en landing pages. Binnen deze omgeving hebben meerdere bedrijven hun eigen teams, leden en producten. Business development, online consultancy, .Net Core React, Angular, MSSQL,

Wijrollen.nl voor HandicapNL

Voor deze relatie (door)ontwikkelen we een magazine met een volledige community, met Umbraco als basis. De community is zeer compleet met een berichtensysteem, chat, marktplaats, evenementenkalender, artikelen plaatsen door leden, trainingopties etc. Dit project blijft nog een aantal jaren in ontwikkeling bij ons. Business development, online consultancy, Umbraco, .Net Core, Angular, MSSQL, Azure

Screenshot van HandicapNL website

SPB website, xtranet en intranet

Voor Poonawalla Science Park Bilthoven bouwden én beheren we in umbraco gebouwde Xtranet, Intranet en twee publieke websites. Alles in een multi-tree installatie met koppelingen en IP check login voor de thuiswerkers. Initiële bouw vond plaats in 2015.
Skills: Umbraco V7/V8/V11 - API -  .Net core - Planon  - SSO

Screenshot van USPB website

LMC Websites

Voor LMC migreerden we 21 Umbraco websites naar een hogere versie. Deze zijn nagenoeg allemaal nog bij ons in beheer en inmiddels naar de hoogste versies doorontwikkeld. . 
Skills: Project Management · .NET Core · Testing · Umbraco

Screenshot van LMC website

Wijrollenkids.nl - HandicapNL

Binnen het Wijrollen CMS staat een tweede site speciaal voor kinderen. Deze site bestaat uit minder content, maar meer video, quizjes, polls en explainers.

Skills: Umbraco - .Net core - concept

Screenshot van WijrollenKids website

LLowlands community

De Llowlands community is een vrijwillige organisatie de door Microsoft word gesteund en gerund door de knappe en omni-presente Henk Boelman. Deze site was een kadootje van ons.

Skills: Umbraco

Screenshot van Llowlands website

Gebiedseconomie

Voor Gebiedseconomie bouwden we alweer de 3e versie van hun website. Alle opsmuk eraf, alleen maar content, content en nog eens content. In deze versie kunnen bezoekers hun eigen artikelen plaatsen en bestaande artikelen corrigeren. Een WIKI dus!

Skills: concept - Umbraco - content management

Screenshot van Gebiedseconomie website

IsKlaar- online bestel-, bezorg- en eventapplicatie.

Tijdens de eerste corona maanden bouwden we in 6 (!) weken een complete bestel-, bezorg en festivalapplicatie voor tijdens corona. In samenwerking met de horeca op de nieuwmarkt en Heineken. Nu beschikbaar als semi-open source.

Skills: concept en productontwikkeling - .Net Core 

Screenshot van IsKlaar website

NS Tijd voor lezen

12 jaar lange hebben we deze site in beheer gehad. Deze site was de basis voor een heel traject met allerlei hippe social media acties, apps en satellite sites. Uiteraard lekker responsive en met ons geliefde Umbraco CMS. We verzorgden ook het bedenken, opzetten en uitvoeren van de online campagnes.

Skills: Concept - interactie - design en bouw - Umbraco - .Net - content management 

Screenshot van NS Tijd voor lezen website

Medicijnen.nl

Voor Medicijnen.nl maakten we de initiele shop(s) in eem nopCommerce multisite met héél veel custom maatwerk. De site is nu in eigen beheer.

Skills: .Net - nopCommerce - API

Screenshot van Medicijnen website

REAMO (Universiteit Utrecht) - Umbraco site met koppeling naar meetstations

REAMO is een project van de Universiteit Utrecht en doet in Azië, voornamelijk Nepal, onderzoek naar het smelten van de gletsjers. Onderzoekstems plaatsen meetstations en wij verwerken de data real-time. In 2023 komen er weer een aantal bij.
Skills: umbraco - API - Json - datatransformatie

Screenshot van REAMO website

Herman Frantsenhuizen

De Herman Frantsenhuizen bieden zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Een warme en gezellige omgeving met bizonder aardig personeel. Een 'brochure' website

Skills: Umbraco

Screenshot van HFH website

LMC-VO Jaarverslag

In 2021 maakten we voor LMC een umbraco site waar ze toegangkelijk het jaarverslag kunnen introduceren. Heldere navigate en PDF maken van de content.

Skills: Design - Umbraco - content management

Screenshot van LMC Jaarverslag website

Huidfonds

Stichting Huidfonds Nederland heeft zichzelf verjongd! Was het met huid ook maar zo makkelijk. Huidfonds zet zich er wel op alle fronten voor in om iedereens huid fleurig en fris te houden. Huidfonds is sterk afhankelijk van donateurs dus....storten! We hebben in de organisatie ook SugarCRM (geleverd door ECM2) ingericht en trainingen verzorgt. Uiteraard is SugarCRM gekoppeld aan beide websites.

Screenshot van Huidfonds website

Sustaindus

Project van de Universiteit Utrecht op het gebied van - je raadt het al - sustainability. In Azie zijn ze bezig met water, water en water. Teveel water, maar ook te weinig water.

Skills: design - content management - umbraco

Screenshot van Sustaindus website

Depnet, community in 6 talen

We hebben een site gebouwd die geïnspireerd is door Kanker.nl (prachitig initiatief) en bevat een algemene site én persoonlijke omgeving. Je kan eigen blogs publiceren, testjes doen, contact leggen met professional. Meertalige multisites in Umbraco.
Skills: Design - Umbraco - concept - content management - testen

Screenshot van Werkagende website

De geschillencommissie

Een nagelnieuwe Umbraco website met veel features. Zo worden klachten direct gemeld in hun eigen backoffice-systeem en komt 50% van de data daar ook uit middels koppelingen. De omgeving is multisite.

Skills: Umbraco - API - concept - 

Screenshot van Geschillencommissie website

RVS - Ruimte voor redzaamheid

De Raad ging volledig voor onze Multi-channel publicatietool. Voor het eerst dat deze overheidsinstelling de onderzoeken digitaal heeft gemaakt. De publicatietool kan deze presentatie uitleveren in een website maar alle content kan ook gepubliceerd worden naar RSS, een PDF. In feite Headless voor Headless bestond!
Skills: Umbraco - API - headless - pdf generation 

Screenshot van RVZ website

Koopman International

Deze website was het online commerciele startpunt voor potentiële klanten. Geen webshop, maar een online showroom in 15 talen met een showroom locator en servicesdesk.

Skills: design - Umbraco - .Net

Screenshot van Koopman website

Peuter & Co

We maakten een Umbraco site met een gelikte front-end (uiteraard responsive), vette vestigingen module gekoppeld aan exceluploads en koppeling met Mailchimp.

Skills: Umbraco - Gmaps - Dataimport

Screenshot van Peuterenco website

Geldshop

Geldshop.nl (onderdeel van Qumulus) is dé marktleider op het gebied van krediet advies. Wij onderhielden aanvraag-flow en backofficekoppelingen met kredietbeoordelingen.

Skills: Umbraco, CSS, LESS, SASS, XML, JSON, custom .Net

Screenshot van Geldshop website

Human Forces - website en platform

Voor Human Forces onderhielden we de websites gedurende 15 jaar. Daarnaast bouwden we een complex zzp- recruiterplatform met sollicitatie workflow, online afspraken en interviewsessies. 

Skills: Design - .Net 

Screenshot van Doreme website

Kennisplein Gehandicaptenzorg

Vilans is hét kenniscentrum voor langdurige zorg. Om de kennis in de langdurige zorg te behouden, was Vilans op zoek naar iemand die snel een kennisdeelplatform op poten kon zetten. Of we ook het design ervan konden doen. We draaiden er onze hand niet voor om. 

Skills: design - custom .Net

Screenshot van Kennisplein website

Helpdesk en ticketingsoftware met strippenkaart.

OV-chipcard website studentenreisbewijs.nl

Over een periode van 5 jaar hebben we de introductie van de Studenten OV-chipkaart online begeleid in alle facetten. De door ons gebouwde website (ook mobiel) is inmiddels in beheer bij RSR zelf.

Gebouwd met .Net, Umbraco en heel veel API's

Skills: .NET - project management - concept

Screenshot van Studentenreisbewijs website

Mediaukkies / Mediawijsheid

In samenwerking met Issuemakers leverden we 2 websites : weekvandemediawijsheid.nl en maandvandemediaopvoeding.nl

In recordtijd ontworpen en gebouwd. Inclusief enquetetool in superstrak design én een verkiezingsmodule voor de Mediaukkies. Bedoeld als klankbord voor ouders en kinderen voor 'mediawijsheid'. 
Skills: Umbraco - .Net - concept

Screenshot van Mediawijsheid website

Keesie

Voor buro Keesie bouwden we meerdere (Umbraco) websites en applicaties onder White Label overeenkomst. Sssst, gaan we niet vertellen dus!

Skills: concept - design - Umbraco - Net

Screenshot van Buro Keesie website

Bruynzeel kasten configurator.

Voor Bruynzeel bouwden in samenwerking met hun eigen IT een portal in nopCommerce om zelf je kasten samen te stellen en te bestellen. Decentrale POS-systemen, resellers....alles!

Skills: API - nopCommerce - .Net 

Screenshot van Bruynzeel website

Kunstenbrouwerij