Wij leveren offshore ontwikkelaars uit Nepal

Onze freelancers spreken vloeiend engels en kunnen zonder moeite in jouw lokale of internationale team meewerken. Wij coachen onze freelancers voortdurend op teamdynamiek en omgang in verschillende culturen. Ze spreken Umbraco, .Net, PHP en nog veel meer)

Freelance

Onze freelance ontwikkelaars  kiezen ervoor om meer verantwoordelijkheid te hebben en meer vrijheid. Net als in nederland. In Nepal is dit wel heel anders, want vakanties zijn niet erg gangbaar. Dus ook al hebben we 'losse' freelancers, deze zijn toegewijd en voor de lange termijn. 

Ontwikkelteams

We kunnen jouw team binnen 1 of 2 maanden startklaar hebben, afhankelijk van je wensen. Een team bestaat uit een scrum master, ontwikkelaars en quality assurance. Omdat we alleen teams voor lange termijn inrichten, zijn de tareven hier lager. We leveren teams vanaf 9500 euro (3 FTE aan uren)

Teamleden

Om consistentie te garanderen hebben we uiteraard ook onze eigen mensen in dienst. Denk hierbij aan HR en projectmanagent. Niet iedereen wil freelancen, een vast inkomen kan belangrijk zijn. Ook deze medewerkes betalen we meer dan een gemiddeld salaris.

White label voor buro's en agencies

Wij kunnen ongezien werken aan producten voor jouw klanten. We zullen het niet verder vertellen, we helpen graag vanaf 35,00 per uur!

Betere kwaliteit

Als de projectdruk lager is, werken je mensen prettiger verbetert de kwaliteit. 

Géén stress

Je relaties zijn blij dat je deadlines haalt en  (meer) projecten sneller oplevert.

Geen HR gedoe

Geen vacatures uitzetten, CV's lezen, trainen. We gaan gewoon aan het werk.

Een eerlijke beloning en meerwaarde voor Nepal

We zijn ons er  van bewust dat we een sociale verplichting hebben tov de mensen in Nepal. We werken daarom tegenwoordig als een collectief met ons bedrijf in Nepal. We zorgen ervoor dat het geld grotendeels naar de medewerkers en de Nepalese economie gaat.

Op deze manier helpen we de nepalese economie financieel, maar nóg belangrijker: we geven Nepalees talent een reden in Nepal te blijven en leegloop te voorkomen.

We betalen geen snoepreisjes

Als klant ben je van harte welkom om bij ons te komen kijken, maar dit zit niet in de kosten inbegrepen. Het is heel waardevol om te zien hoe het er in Nepal aan toe gaat, en hoe de cultuur werkt. Maar dat kan niet ten koste gaan van 10 maandsalarissen van de gemiddelde Nepalese arbeider verwerkt in onze tarieven. Dát mag je dus zelf betalen, en we verwachten ook nog greenwashing ;-)