Beheer van je (Umbraco) website

Een website is niet af als-ie klaar is.

Wij helpen je tijd te besparen. We verzorgen je site, zonder dat je er zelf last van hebt.

Niet de tijd(of zin) en mensen om je website te onderhouden?  Hoe makkelijk het CMS ook is, je moet er toch mee aan de slag. Als je dat niet zo vaak doet gaat dat niet altijd even soepel. En kost het een hoop tijd. Tijd die je ook had kunnen besteden aan de groei van je bedrijf. (of aan Netflix)

1. Gratis content advies

We kijken samen naar een content strategie en waar we kunnen helpen.

2. Géén opstartkosten

Je Umbraco website kan direct bij ons in beheer. We rekenen geen kosten voor het inwerken op jullie specifieke implementatie.

3. Bespaar tijd

Je stuurt de spullen naar onze servicedesk en wij plaatsen je content.

Hulp bij het opleveren van een website? 

Je hebt een website laten bouwen, en over een paar weken gaat deze live. Super! Alles doet het en werkt, je bent bijna klaar. Bijna…, alleen nog even de content er in zetten. Wie gaat dat doen? Heb je iemand die het kan? En heeft die wel tijd? Hoeveel content is het eigenlijk. Kost dat een dag? Een week? Wij helpen je om de laatste stap te maken. 

Strippenkaart

Voor de werkzaamheden die we doen, werken we het liefst met een strippenkaart. Het scheelt ons tijd in communicatie en administratie, voor jou kan het uurtarief zakken naar 40,00 euro!

Bekijk de mogelijkheden in deze pdf

Het beheer bij je je huidige leverancier is te duur geworden. Wij nemen je bestaande website over!

Waarom zou je 100 euro per uur voor simpele onderhoudsklusjes en uitbreidingen? Wij helpen je site te blijven presteren voor maar 50 per uur. Flat-fee!