Naast websites en webshops bouwen we ook modules en packages

De basis website in Umbraco heeft al héél veel extra's!

Wij hebben onze  standaard Umbraco site al uiterust met heel veel extra's. Wij vinden dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden, en veel kan in de basis hergebruikt.
Een glimmende Umbraco installatie, maar dan meer,...heel veel meer. En meer. En nóg meer!

 

Twee-staps verificatie van ZAAKS! om Umbraco nog veiliger te maken.

Umbraco is van zichzelf erg veilig. Het komt niet vaak voor dat het open source-cms een update nodig heeft. Toch vinden we bij ZAAKS! dat je niet zeker genoeg kan zijn. Om websites te voorzien van een extra beschermingslaag, hebben we een tweestapsverificatie-module gebouwd. Lees meer >>


Uitgebreide zoek- en export functie op het ledenbeheer

Met deze module krijgt de beheerder een uitgebreider overzicht van alle leden. Zelf kolommen toevoegen/verwijderen en filteren op de inhoud van alle kolommen. En natuurlijk een export.

 

Formulierenmodule met koppeling aan evenementen

Zelf eenvoudig formulieren maken? Dit is standaard inbegrepen in onze basissite. Wil je meer functionaliteit? Dan implementeren we Umbraco Forms.

 

Kennisbank met optionele WIKI functie

De kennisbank is gebouwd om veel informatie op een heldere manier te zoeken, vinen en uitserveren. Optioneel uit te rusten met een Wiki-functie

 

Donatiemodule met accounts en opbrengstenvisualisatie

Onze donatiemodulde (Umbraco V7) heeft alles in zich. Anoniem doneren, éénmalig, terugkerend en met of zonder doelbestemming. Mooie visualisatie van opbrengsten.

 

Locatiemodule

Met de locatiemodule is het eenvoudig om bijvoorbeeld leden, vestigingen en activiteiten te tonen. Met een uitgebried zoek- en filtermogelijkheid.

 

Vacatures met sollicitatieprocedure (in ontwikkeling)

Binnenkort (Q2 2020) lanceren we de eerste versie van onze vacaturemodule. Vacatures plaatsen, reactieformulieren. intake gesprekken plannen.

 

Publicatiemodule

Met de publicatiemodule (Umbraco V8) is het mogelijk om volledige documenten te genereren. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld schoolgidsen als website aan te bieden en als altijd actuele pdf.