Umbraco CMS is gebruikersvriendelijk

 

Het gebruiksgemak van het opensource Umbraco CMS is misschien wel de grootste kracht van het cms.

Paginastructuur

Waar je in andere contentmanagementsystemen soms flink moet zoeken naar de pagina die je wilt bewerken, maakt Umbraco gebruik van een boomstructuur om de content in te delen. Dat maakt dat je wijzigingen sneller dan ooit kunt doorvoeren.

 

Infinite editing

Dit betekent dat je de pagina nooit hoeft te verlaten. Alle onderdelen, ook de afbeeldingen, bewerk je op één plek. Geen nodeloos heen-en-weer klikken meer!


SEO

Umbraco is volledig geoptimaliseerd voor een zo goed mogelijk vindbaarheid in Google en andere zoekmachines. De code onder de motorkap is geschreven met SEO in het achterhoofd. Voeg daar de kracht van de SEO checker aan toe en je staat al 2-0 voor. Natuurlijk moet ook je content nog optimaal zijn, maar daar kunnen wij je bij helpen.

 

Multi-sites

In Umbraco is het heel eenvoudig om meerdere websites binnen één omgeving te beheren. Als je meerdere websites hebt, hoef je dus niet verschillende keren in te loggen. Klinkt eenvoudig hè? Is het ook! Als de basis goed is ingericht, kan je met knippen&plakken een extra site maken.

 

Mediasectie

Umbraco heeft een eigen mediatheek. Door de mappenstructuur vind je al je bestanden eenvoudig terug. De mediatheek is geschikt voor zowel fotos en filmpjes als voor pdf's en bijvoorbeeld Word-documenten.


Leden

Binnen Umbraco is er al een goede basis gelegd om te kunnen werken met leden. Binnen de ledengroepen kunnen groepen en machtigingen aangemaakt.