Deze umbraco (versie 7, 8, 9 en 10) en .Net Core projecten hebben we op dit moment (o.a.) in ontwikkeling & beheer. In totaal hebben we rond de 20 actieve umbraco projecten in ontwikkeling en beheer.

HandicapNL

Voor deze relatie (door)ontwikkelen we een magazine met een volledige community, met Umbraco als basis. De community is zeer compleet met een berichtensysteem, chat, marktplaats, evenementenkalender, artikelen plaatsen door leden, trainingopties etc. Dit project blijft nog een aantal jaren in ontwikkeling bij ons.
Business development, online consultancy, Umbraco, .Net Core, Angular, MSSQL, Azure


TransDocLink

Voor TransDocLink ontwikkelen we sinds 2020 met een volledig remote team in Nepal een logistiek & financieel (banking)platform. Het is een meerjarig project met een vermoedelijke livegang medio 2022. In dit platform kunnen gebruikers transporten boeken, maar vooral ook de financiele afspraken rondom de transporten. Naast dit uitgebreide platform ook de coprorate site voor www.tdlcargo.com die is gekoppeld aan het platform.
Business development, online consultancy, Umbraco, .Net Core React, Angular, MSSQL, Azure, Sentinel (Azure AI)

 

BOOSTchamps

Hybride werken is hot. Voor BOOSTchamps bouwen we een compleet platform met een webshop, workshopsplanner, trainingsplatform en landing pages. Binnen deze omgeving hebben meerdere bedrijven hun eigen teams, leden en producten.
Business development, online consultancy, .Net Core React, Angular, MSSQL, 


Utrecht Science Park Bilthoven (Poonawalla Science Park)

Voor USPB hebben wij 2 corporate websites, een extranet én een intranet gebouwd en deze hebben we ook sinds 2016 in beheer. Origineel in Umbraco 6 gebouwd, en vervolgens naar Umbraco 8 gemigreerd. Alle sites zijn gebouwd in één omgeving en een aantal content onderdelen worden centraal beheerd.
Umbraco, .Net Core , Angular, MSSQL, Azure

 

Neem contact op