Website onderhoud zonder zorgen.

 Een website is niet af als-ie klaar is.

Als je website live is, begint het echte werk pas. Je wilt gevonden worden, dus moet je zorgen dat je hoger in Google komt dan de concurrentie. Je wilt de bezoekers van je website kwalitatieve informatie bieden, dus moet je aan het schrijven.

En het kost allemaal zoveel tijd....zeker als je het niet heel vaak doet. Het systeem waar je mee werkt kan nog zó makkelijk zijn....vaak valt dat in de praktijk toch tegen.

Wij helpen je tijd te besparen. We verzorgen je site, zonder dat je er zelf last van hebt.

  • We onderhouden wekelijks je website met door jou aangeleverde teksten en foto's.
  • We vullen je hele site als als je pas net bent begonnen met je nieuwe website.
  • We komen langs om te kijken welke informatie er uit je organisatie gehaald kan worden. En we zoeken naar informatie die in je vakgebied afspeelt.


Niet de tijd (of zin) om je website te onderhouden?

Je website bijhouden is gedoe. Hoe makkelijk het onderhoudsysteem ook is, je moet er toch mee aan de slag. Als je dat niet zo vaak doet gaat dat niet altijd even soepel. En kost het een hoop tijd. Tijd die je ook had kunnen besteden aan de groei van je bedrijf. (of aan Netflix)

Wij helpen je voor een zacht prijsje van het gedoe af. Vanaf een jaarbedrag van 799,00 (dat is nog geen 70 euro per maand!) nemen wij het van je over. Je stuurt je teksten en foto’s op naar onze servicedesk, en wij zorgen voor de rest. We zorgen ervoor dat je foto lekker past, en controleren of je pakkende koppen hebt.

Het basispakket bevat max 5 berichten per maand, en we rekenen opstartkosten van 75,00. Voor die opstartkosten doen we ook écht iets. We kijken hoe je site in elkaar zit, zodat we niet voor verassingen komen te staan. Als we dan toch bezig zijn, geven we ook nog =gratis= een kort advies of (en hoe) het beter kan.

Wil je meer berichten per maand plaatsen? Hulp nodig bij het maken van teksten? Of heb je een online winkel waar je veel tijd aan kwijt bent? Vraag dan naar de mogelijkheden en neem contact met me op.

Vanaf 799,00 per jaar!

Neem contact op met Melvin voor de mogelijkheden : melvin@zaaks.nl / 06159095456


Hulp bij het opleveren van een website? (doen we voor elk CMS)

Je hebt een website laten bouwen, en over een paar weken gaat deze live. Super! Alles doet het en werkt, je bent bijna klaar.
Bijna…, alleen nog even de content er in zetten. Wie gaat dat doen? Heb je iemand die het kan? En heeft die wel tijd? Hoeveel content is het eigenlijk. Kost dat een dag? Een week?

Wij helpen je om de laatste stap te maken. We komen langs (als je dat wil) om te kijken wat er moet gebeuren, wat er ontbreekt en of er misschien nog content gemaakt moet worden. Wij zorgen ervoor dat je snel live kan met alles dat nodig is.

Heb je alle content al klaar liggen, maar gewoon geen tijd (of zin) om het zelf te doen? Of zie je dat het een te grote druk op je medewerkers legt?
Stuur alles naar onze servicedesk en wij doen de rest. Je site is binnen 14 dagen (of op aanvraag sneller) gevuld.


Strippenkaart

Voor de werkzaamheden die we doen, werken we het liefst met een strippenkaart. Het scheelt ons tijd in communicatie en administratie, voor jou kan het uurtarief zakken naar 40,00 euro!

Bekijk de mogelijkheden in deze pdf