Website content bijhouden

Niet de tijd (of zin) om je website te onderhouden?

Je website bijhouden is gedoe. Hoe makkelijk het onderhoudsysteem ook is, je moet er toch mee aan de slag. Als je dat niet zo vaak doet gaat dat niet altijd even soepel. En kost het een hoop tijd. Tijd die je ook had kunnen besteden aan de groei van je bedrijf. (of aan Netflix)

Wij helpen je voor een zacht prijsje van het gedoe af. Vanaf een jaarbedrag van 799,00 (dat is nog geen 70 euro per maand!) nemen wij het van je over. Je stuurt je teksten en foto’s op naar onze servicedesk, en wij zorgen voor de rest. We zorgen ervoor dat je foto lekker past, en controleren of je pakkende koppen hebt.

Het basispakket bevat max 5 berichten per maand, en we rekenen opstartkosten van 75,00. Voor die opstartkosten doen we ook écht iets. We kijken hoe je site in elkaar zit, zodat we niet voor verassingen komen te staan. Als we dan toch bezig zijn, geven we ook nog =gratis= een kort advies of (en hoe) het beter kan.

Wil je meer berichten per maand plaatsen? Hulp nodig bij het maken van teksten? Of heb je een online winkel waar je veel tijd aan kwijt bent? Vraag dan naar de mogelijkheden en neem contact met me op.

Vanaf 799,00 per jaar!

Neem contact op met Melvin voor de mogelijkheden : melvin@zaaks.nl / 06159095456