Je schakelt ZAAKS! in om je verder te helpen met Umbraco.

We bouwen, beheren en onderhouden niet alleen websites. We doen véél meer.

Je kan profiteren van alle andere diensten en skills van ZAAKS!. Laat je adviseren over produktontwikkeling, of kijk of één van onze standaardoplossingen bij je past. We hebben onze eigen website implentaties en packages gebouwd in Umbraco.  Heb je al een website of product ontwikkeld? Vraag Melvin om je product eens goed te bekijken en te testen. Geen testscripts, geen unit-tests...juist een praktische en pragmiatische test. Dient het product de doelstelling wel?

Tarieven op uurbasis voor .Net / Azure / Umbraco

Indien je ons ook wil inhuren om de site te bouwen werken we met de volgende tarieven:

Nederlandse projectleiding 90 p/u

Op strippenkaart een flat-fee van 50,00 voor ontwikkeling én projectleiding

Inhuur offshore medewerkers (Nepal) op uurbasis, vanaf min 80 uur per maand

  • Lead Azure / architekt 45 p/u, 6500 per maand
  • Lead .Net / Architekt 45 p/u, 6500 per maand
  • Project management/product owner 20 p/u, 3200 per maand
  • Senior .Net / Full stack developer 20 p/u, 3000 per maand
  • Medior .Net / Full stack developer 10 p/u, 1600 per maand
  • Junior .Net / Full stack developer 7 p/u, 1120 per maand

Bureau's

Wij werken niet alleen voor eindklanten, maar ook graag voor communicatie- en marketingbureau's. Dat schakelt lekker snel en levert mooie websites in Umbraco op. Waar je als buro ook nog wat aan kan verdienen! 

Als onderaannemer zijn we voor communicatie- en marketingbureau's de perfecte partner. Ontwerp, ontwikkeling en realisatie: we draaien er onze hand niet voor om. Als er maar genoeg koffie voorhanden is ;). Je kunt trouwens bij ons ook terecht voor SEO/SEA, social media-advies en webvriendelijke teksten. 

Wil je eens met onze sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Melvin. Hij kan je precies vertellen wat we allemaal voor je kunnen doen. Mail hem op melvin@zaaks.nl.

Offshore development

Naast het team dat wij in Nederland hebben én onze flexibele schil van freelancers, hebben wij ook een vestiging in Nepal.
Een team van 15 professionals zetten we daar in om grote Umbraco- en nopCommerce-projecten te realiseren.

Ondersteuning bij selectie- en offertetrajecten

Ok, je wil een website kopen maar weet er eigenlijk niet zoveel vanaf (en dat wil je eigenlijk ook zo houden). Of je weet er wel veel vanaf en die kennis weerhoudt je van een 'open'gesprek. En al die aanbieders hebben echt hele mooie praatjes (net als wij). 

Huur ons! Of het nu om een Umbraco, Magenta, Wordpress of Wix site gaat....wij bieden praktische en hands-on hulp om een goed gesprek te houden met de beoogde leveranciers. En laten we eerlijk zijn, het is voor ons niet leuk dat wij niet die partij zijn. We zijn dus extra scherp ;-)

Toegankelijkheid - even de drempel over

We horen helaas nog regelmatig dat 'voor die paar minder validen' de site niet aangepast hoeft. Vreemd toch? Wij zijn ons sterk aan het maken om zoveel te voldoen aan deze eisen. We volgen trainingen en curussen, we motiveren en overtuigen. Vergeet ook niet...Mister Google is de grootste blinde die er is. Doe je het voor hem goed, doe je jezelf een plezier.

Multichannel publicatietool

We zijn erg blij met dit product dat we zelf hebben ontwikkeld op basis van Umbraco. We richten ons hier op bedrijven die kosten willen besparen op het traditionele proces. Daarnaast geeft het een enorme flexibiliteit om zelf de publicaties aan te kunnen maken naar web, mobiel, online magazine en zelfs naar print.

 
Trainingen

Wij weten hoe het is om niets te kunnen. Dat hebben we ondertussen wel geleerd. Wat we ook hebben geleerd is dat er meer mensen zijn die niets of weinig weten. Voor die mensen geven we trainingen.